Executive Assistant
Executive Assistant

New Born Media është në kërkim të një Asistenti/e ekzekutiv/e ku të jetë në gatishmëri për të kryer detyrat administrative.
Përgjegjësitë e kësaj pozite përfshijnë menaxhimin e kalendarëve, organizimin e takimeve dhe orareve, përgatitjen e raporteve etj.
Për të qenë me sukses në këtë rol, duhet të jeni të organizuar mirë, të keni aftësi të shkëlqyera në menaxhimin e kohës dhe të jeni në gjendje të veproni pa udhëzime.

Share to: